Γιατί την GreekHost;

Η GreekHost είναι μία από τις δυναμικότερα αναπτυσσόμενες εταιρίες Hosting στη χώρα μας και μια ομάδα από νέους εξαίρετους επαγγελματίες με ενθουσιασμό και πάθος για το αντικείμενο και τους στόχους της GreekHost.

Εμείς απολαμβάνουμε να σας παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες φιλοξενίας με μοναδική, extreme εξυπηρέτηση και εσείς μας το ανταποδίδετε με την εμπιστοσύνη στις υπηρεσίες μας..


Αξιοπιστία και 100% αφοσίωση

Στόχος μας στην GreekHost είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας την καλύτερη δυνατή εμπειρία Web Hosting. Έχουμε ορίσει υψηλά standards για τις υπηρεσίες μας, όλες οι υποθέσεις αντιμετωπίζονται άμεσα από έμπειρους τεχνικούς και είμαστε έτοιμοι να ακούσουμε κάθε στιγμή τις ανησυχίες σας και να τις αντιμετωπίσουμε με χαμόγελο. Ακούγοντας καθημερινά τι έχουν να πουν οι πελάτες μας μαθαίνουμε, αναπτυσσόμαστε και βελτιώνομαστε με στόχο να αποτελέσουμε τη Νο.1 επιλογή υπηρεσιών Web Hosting

Hosting Κώδικας Ορθής Συμπεριφοράς

H GreekHost δεσμεύεται για τις υπηρεσίες φιλοξενίας που παρέχει και εγγυάται την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών της σε κάθε της συναλλαγή. Αναλυτικά δεσμεύεται ότι θα:
 
  • παρέχει ακριβείς και up-to-date πληροφορίες για τις υπηρεσίες Hosting
  • παρέχει χρήσιμες λύσεις σε αιτήματα υποστήριξης και πωλήσεων
  • τιμά την εγγύηση επιστροφής χρημάτων που παρέχει
  • έχει ξεκάθαρη και σαφή τιμολογιακή πολιτική
  • παρέχει ασφαλής συναλλαγές παραγγελίας και χρέωσης με πιστοποιητικά κρυπτογράφησης (SSL Certificates)
  • διευθετεί τυχόν διαφορές με τους πελάτες της άμεσα και επαγγελματικά
  • ελέγχει σχολαστικά όλες τις υπηρεσίες της για να εξασφαλίζει μέγιστη απόδοση και uptime των servers
  • προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα των πελατών της αποφεύγοντας τη διανομή, ενοικίαση ή πώληση αυτών των στοιχείων

Δεν υπερφορτώνουμε τους Servers μας

Ποιότητα και όχι ποσότητα! Στην GkreekHost μας ενδιαφέρει να παρέχουμε στους πελάτες μας τις ποιοτικές και ολοκληρωμένες υπηρεσίες για τις οποίες ξεχωρίζουμε καθημερινά από τον ανταγωνισμό! Περιορίζουμε τον αριθμό των sites που φιλοξενούμε σε κάθε server, με στόχο τη μεγιστοποίηση της ταχύτητας και της αξιοπιστίας των Hosting υπηρεσιών που παρέχουμε και με την επιθυμία να χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με κάθε πελάτη μας. Γνωρίζουμε τις τακτικές που χρησιμοποιούν πολλοί πάροχοι Hosting, στριμώχνοντας πολλαπλούς χρήστες στον ίδιο server για τη μεγιστοποίηση του κέρδους τους και απαντάμε επιλέγοντας για τους πελάτες μας την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Άλλωστε, γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ένα υπερφορτωμένος server, όταν έχει πρόβλημα επηρεάζει πολλούς πελάτες και ανεβάζει σημαντικά το κόστος υποστήριξης.


Πολύ… πολύ χαμηλές τιμές

Αφιερώνουμε πολύ χρόνο στην έρευνα αγοράς και προσπαθούμε να σας παρέχουμε με κάθε πακέτο φιλοξενίας όσο το δυνατόν περισσότερα ποιοτικά χαρακτηριστικά στη χαμηλότερη δυνατή τιμή! Οι τιμές Web Hosting στην GreekHost ξεκινάνε από μόλις λίγα ευρώ!
Λιγότερο και από έναν καφέ το μήνα !
 
 
 

Unlimited/Unmetered? Ναι! Δείτε τι εννοούμε!

Unlimited=Unmetered και σημαίνει ότι σε επιλεγμένα πακέτα Web Hosting δεν έχετε κανένα λόγο να ανησυχείτε για το disk storage (χώρο στο δίσκο) ή/και για το Traffic (κίνηση) του site σας! Απλά δεν τα μετράμε (unmetered) και δε σας χρεώνουμε επιπλέον.

Ο μόνος λόγος για τον οποίο θα πρέπει να ανησυχεί ένας χρήστης είναι το κατά πόσο βελτιστοποιημένο είναι το site του ώστε να μη προκαλεί προβλήματα στο server που βρίσκεται, και κατ’επέκταση και στα υπόλοιπα websites που φιλοξενούνται εκεί (shared Hosting)!

Δημιουργώ πρόβλημα σημαίνει ότι το site μου κάνει υπερβολική χρήση των πόρων του συστήματος, πχ. του επεξεργαστή, της μνήμης ή/και του δίσκου και αυτό οφείλεται σε προγραμματιστικό λάθος ή σε κάποιο bug ! Στην περίπτωση αυτή ένας Τεχνικός της GreekHost θα σας ενημερώσει επισημαίνοντας την πηγή του προβλήματος. Αν το πρόβλημα συνεχιστεί μπορεί να σας ζητηθεί να μεταφέρεται το site σας σε Dedicated Server, σε Virtual Private Server ή και ακόμη – δεν έχουμε λόγο να το κρύβουμε- σε άλλη εταιρία!

Φανταστείτε τι αμέλεια θα ήταν από μέρους μας να επιτρέπαμε σε ένα site με shared hosting, να επηρεάσει τη λειτουργία του δικού σας και δεκάδων άλλων sites στον ίδιο server!

Οι παραπάνω περιορισμοί υπάρχουν στην πλειοψηφία των εταιριών Hosting σε Ελλάδα και εξωτερικό!

Η διαφορά της GreekHost είναι:

– στο Unlimited/Unmetered που σας απελευθερώνει από το άγχος του να πρέπει να προβλέψετε και να παρακολουθείτε το χώρο και την επισκεψιμότητα του site σας,

– στο ενδιαφέρον που θα δείξει η ομάδα της GreekHost για το πρόβλημά σας και στην εξυπηρέτηση που η ομάδα υποστήριξης είναι αφοσιωμένη για να σας παρέχει.

  • 9 Users Found This Useful
Was this answer helpful?

Related Articles

 Για ποιο λόγο λαμβάνω 500 Internal Server Error ?

Προσπαθείτε να...

 Πως μπορώ να χρησιμοποιήσω το Formmail για την λειτουργία φορμών επικοινωνίας ?

Για να...

 Μπορώ να έχω πρόσβαση στο site μου αν το domain name δεν έχει ακόμη ενεργοποιηθεί ?

Δείτε το site σας πριν αλλάξετε DNS  Hosts file - Αρχείο hosts: Προεπισκόπηση ιστοσελίδας σε νέο...

 Πως μπορώ να δω πόσο χώρο και bandwidth καταναλώνει το site μου ?

Μπορείτε να δείτε...

 Ποιο είναι το absolute path για το site μου στους servers της Greekhost ?

Το absolute path για το site σας...